El-installationer

Hos JK EL & KØL ApS har vi over 25 års erfaringer med alle typer el-installationer. Vores kompetente og professionelle ansatte kan klare opgaver indenfor kompetenceområderne:

Industri, erhverv, bolig, landbrugsinstallationer, kontormiljøer, offentlige institutioner, nybyg og renovering samt almindelige serviceopgaver.

Vi er dog især dygtige til at udføre opgaver til industrien. Vi vil være sikre på at udføre opgaverne korrekt og professionelt. Derfor anvender vi velkendte produkter af høj kvalitet.

 

Gennem vores årelange erfaring med udførelse af arbejdsopgaver og projekter, har vi opbygget et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere. Dette gør os i stand til at tage fat i de rigtige fagfolk, når det gælder. Derudover er det vigtigt for os at finde den bedste løsning til en given arbejdsopgave. Man kan sige, at vi arbejder for tilfredse kunder.

 

Følgende beskæftiger JK EL & KØL ApS sig primært med:

Få information som vores el-installationer

Har du brug for mere information, så kan du kontakte os på tlf. 58856180. Vi vil forsøge at give dig den bedste vejledning og høflig betjening. Vi har hjulpet mange kunder i Slagelse, Kalundborg og Gørlev på Vestsjælland og hjælper også gerne dig.

 

 

Case - JN MEAT Slagelse

Opgave: Etablering af nyt vandkølingsanlæg

 

Vi er pt. i gang med opbygning af nyt vandkølingsanlæg hos JN MEAT i Slagelse. Hovedparten af de eksisterende køleanlæg fjernes, og der skal etableres et nyt centralt køleanlæg i alle deres produktions- og lagerkølerum.

Det reducerer deres energiforbrug betydeligt, og de gamle forurenende kølemidler, der har en kæmpe indflydelse på den globale opvarmning, fjernes og erstattes af ikke-forurenende brine/vand, bestående af 70% vand og 30% glykol.

Hele rørsystemet opbygges i plastrør, så der ikke bliver nogen problemer med rust og korrosion, hvorved levetiden for anlægget bliver væsentligt forlænget i forhold til andre systemer.

Anlægget er desuden etableret med varmegenvinding, så energien fra nedkølingen af køle- og produktionsrum genanvendes til opvarmning af brugsvand i produktionen. Herved opnås en stor energibesparelse og en væsentlig reduktion i miljøpåvirkningen   


Indhent tilbud

Galleri

Se tidligere projekter her