Luft - Luft Pumper

JK EL & KØL ApS udfører alt indenfor luft – luft varmepumper, service, reparation og montering.

Vi er autoriseret forhandler af Panasonic pumper fra Danmarkspumpen, og kan derved altid garantere en høj kvalitet af den valgte pumpe samt installationen. Mange års erfaring med opsætning af luft-luft pumper, har resulterede i en stor viden indenfor de forskellige typer og muligheder.

Når man skal investere i en varmepumpe, er det vigtigt at man vælger den rigtige model i forhold til huset størrelse, varmeforbrug, indretning osv. Det er alt sammen noget vi kan hjælpe dig med, så du får den bedste løsning.

JK EL & KØL APS er ligeledes en autoriseret el-installatør virksomhed og kan derfor også etablere den nødvendige el-installlation til varmepumpen, derved sikrer du dig den totale løsningsmodel.

Hvorfor investerer i en luft-luft pumpe?

En af grundene til den stadigt stigende interesse er den store besparelse der kan opnås på varmeregningen. Ved et hus opvarmet alene på el, er der op til 70 % at spare på elregningen. Derved er tilbagebetalingstiden også minimal, grundet den relative lille investering.

Med udsigten til øget priser på el og fossile brændstoffer, som olie og gas, er der endnu større besparelser at hente i fremtiden.

Vi har hjulpet mange kunder i bl.a. Slagelse, Kalundborg & Gørlev på Vestsjælland. 

Udover den økonomiske gevinst ved luft-luft pumperne, bidrager du også personligt til reduceringen af CO2 udslippet i atmosfæren. Indeklimaet i din bolig forbedres ligeledes væsentligt grundet de indbyggede filtre i varmepumperne, der renser luften for støvpartikler og ioner.

På http://www.danmarkspumpen.dk kan du finde mere information om varmepumperne, eller du kan kontakte os og vi vil være behjælpelige med yderligere information.

 

Se videoen "Kinnan Mitsubishi Electric Varmepumpe LN 25 Hero" her

Se videoen "M Series MSZ-LN Wall Mounted System" her

Se videoen "Mitsubishi Electric’s MFZ-KJ Floor-mounted Indoor Unit" her


Indhent tilbud