Luft-vand varmepumpe fra JK A/S

Luft til vand varmepumper – installation i Slagelse, Kalundborg og Gørlev

Er du i gang med at renovere din bolig eller skal du bygge nyt hus? Måske overvejer du at investere i en billig energiløsning?

Så kan en luft til vand varmepumpe være en god løsning til dig, for du kan spare penge og samtidig nedsætte dit CO2-udslip.

 

JK A/S monterer luft til vand varmepumper i Slagelse, Kalundborg og Gørlev og resten af Vestsjælland og har mange års erfaring i at montere luft til vand varmepumper.

 

Kontakt os på 📞 58 85 61 80 eller på info@jk-as.dk og få et uforpligtende tilbud inkl. montering på luft til vand varmepumper.

Vi forhandler og installerer luft til vand varmepumper fra anerkendte mærker som Vølund Varmeteknik, MitsubishiDaikin og Panasonic – kvalitetsvarmepumper, der er bygget og designet til det skandinaviske klima, og derfor har en høj energieffektivitet ved selv meget lave temperaturer.

Indhent tilbud på luft vand varmepumpe

Vælg en luft til vand varmepumpe og oplev fordelene

En varmepumpe i et almindeligt parcelhus tjener gerne sig selv ind igen på en kortere årrække, og taget i betragtning af, at en varmepumpes levetid kan være helt op til 25 år, er din investering rigtig godt givet ud.

Luft til vand varmepumper er op til over tre gange bedre til at udnytte den tilførte energi end mange andre former for opvarmning.

En luft til vand varmepumpe har mange moderne funktioner – fx kan du styre varmepumpen med din mobiltelefon, så du altid har en behagelig rumtemperatur i dit hus.

De varmepumper, JK A/S forhandler og monterer, er designet og udviklet til det kolde og ustadige danske vejr og opvarmer selv i de hårdeste frostmåneder.

Vi vejleder dig til at finde den rigtige løsning – kontakt os på 📞 58 85 61 80 eller på info@jk-as.dk til en uforpligtende snak!

Trods den lidt høje pris er luft vand varmepumper på lang sigt billigere i drift end fx almindelig el-varme og olie-, pille- eller gasfyr – og så er varmepumper meget bedre for miljøet, når det samlede CO2-forbrug beregnes!

Du kan også få tilkoblet et solcelle-anlæg og producere strøm til drift af din luft vand varmepumpe.

JK A/S er eksperter i rådgivning og installation af luft til vand varmepumper og vi er naturligvis KMO-certificeret, hvilket er et lovkrav ved installation af luft til vand varmepumper.

Indhent tilbud på luft vand varmepumpe

Hvordan fungerer en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe består af en indedel og en udedel. Udedelen optager luftens energi, som sendes ind i varmepumpen og videre direkte ind i indedelen til varmt brugsvand, gulvvarme og radiatorvarme.

Er du tvivl eller har du flere spørgsmål? Så kontakt endelig JK A/S på 📞 58 85 61 80 eller på info@jk-as.dk og så besvarer vi alle dine spørgsmål vedrørende varmepumper.

En luft til vand varmepumpe kan uden problemer varme hele huset eller virksomheden op, så den fungerer som eneste varmekilde. Jo bedre dit hus er isoleret, desto bedre udnyttelse får du af varmepumpen.

 

 

Hvor meget støjer en luft til vand varmepumpe?

Mange spørger os om luft til vand varmepumper larmer, og vi plejer at sige, at de afgiver lige så meget lyd/støj som en helt almindelig opvaskemaskine.

Det, der afgiver lyd, er varmepumpens udedel. Som kunde skal du huske, at lyd opleves meget individuelt, så vi kan kun give et generelt svar.

       

Luft til vand varmepumper er meget driftssikre

Opvarmer i hårde frostgrader og nogle modeller nedkøler når det er varmt

Støjsvag drift

Generel besparelse på årsbasis 

 

SCOP-værdi og kvalitetspumper

Mange varmepumper har energimærkning A+, A++ og endda A+++, som gør er elforbruget meget lavt. Er SCOP-værdien høj, så er energiforbruget lavt.

SCOP-værdi (seasonal coefficient of performance) giver en meget nøjagtig angivelse af effektiviteten for en luft vand varmepumpe.

En SCOP-værdi på fx 3,8 betyder, at varmepumpesystemet i gennemsnit leverer 3,8 gange så meget energi end den strøm, den bruger i drift.

Her hos JK A/S monterer og installerer vi kun kvalitetstestede og energieffektive varmepumper. Vi har gode aftaler med de største leverandører, og derfor finder du også konkurrencedygtige priser hos os - kontakt os på 📞 58 85 61 80 eller på info@jk-as.dk til en uforpligtende snak!

Husk den lovpligtige serviceaftale

Når du investerer i en luft til vand varmepumpe, er det lovpligtigt med et årligt servicetjek. Derved sikres det, at din varmepumpe kører optimalt og leverer den ydelse, den bør.

Et servicetjek omfatter blandt andet
 • Tjek af varmepumpens tryk og måling af temperaturen
 • Rens af filtre
 • En gennemgang af varmepumpens opsætning
 • En gennemgang af, om pumpen har eventuelle fejlmeddelelser.
 • En optimering af varmepumpens cirkulationspumpe
 • Overophedning og underkøling på kølekredsen måles.
 • Termoventilen indreguleres.

Serviceaftalen er din garanti for, at varmepumpen holder længere. JK A/S tilbyder effektive serviceaftaler – kontakt os på 📞 58 85 61 80 eller på info@jk-as.dk og få et tilbud på en lovpligtig serviceaftale.

 

Få en beregning af pris, forbrug og mulige besparelser

Vi udarbejder gerne en beregning til dig ud fra nogle informationer fra dig om nuværende årlige varmeforbrug, din bygnings størrelse, ruminddeling og installationsmuligheder inde og ude.

Vi beregner og vurderer:

 • model og type af varmepumpe der passer til dine behov og ønsker
 • prisen inklusiv montage og tilslutning
 • dit årlige el-/varmeforbrug efter skifte til luft vand varmepumpen
 • dine fradrags– og tilskudsmuligheder (vi hjælper dig med at søge tilskuddet)
 • hvor lang tid der går, før varmepumpen har tjent sig selv hjem

Vi giver dig et overblik over alle økonomiske aspekter, når du investerer i en varmepumpeløsning hos os.  

JK A/S er specialister i luft til vand varmepumper

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål, og vi kommer gerne på et uforpligtende besøg, så vi kan vurdere hvilken luft til vand varmepumpe, der vil egne sig bedst til dine behov.

Samtidig kan du høre meget mere om de forskellige design- og funktionsmuligheder, der findes i dag. Kontakt os på 📞 58 85 61 80 eller på info@jk-as.dk.


Indhent tilbud