El-installationer i Vestsjælland

Hos JK A/S har vi over 35 års erfaringer med alle typer el-installationer. Vores kompetente og professionelle ansatte kan klare opgaver indenfor kompetenceområderne:

Industri, erhverv, bolig, landbrugsinstallationer, kontormiljøer, offentlige institutioner, nybyg og renovering samt almindelige serviceopgaver.

Vi er dog især dygtige til at udføre opgaver til industrien. Vi vil være sikre på at udføre opgaverne korrekt og professionelt. Derfor anvender vi velkendte produkter af høj kvalitet.

 

Gennem vores årelange erfaring med udførelse af arbejdsopgaver og projekter, har vi opbygget et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere. Dette gør os i stand til at tage fat i de rigtige fagfolk, når det gælder. Derudover er det vigtigt for os at finde den bedste løsning til en given arbejdsopgave. Man kan sige, at vi arbejder for tilfredse kunder.

 

Følgende beskæftiger JK A/S sig primært med:

Få information som vores el-installationer

Har du brug for mere information, så kan du kontakte os på tlf. 58856180. Vi vil forsøge at give dig den bedste vejledning og høflig betjening. Vi har hjulpet mange kunder i Slagelse, Kalundborg og Gørlev på Vestsjælland og hjælper også gerne dig.

 

De nye el-regler

- hvad betyder de for dig som kunde?

Læs de nye elregler for 2020 her

 

Salg af hjertestartere


Indhent tilbud

Galleri

Se tidligere projekter her