Aircondition

Aircondition til de varme dage

På varme dage kan det være ulideligt at være inden døre. Når solens stråler varmer huset eller kontoret op til ubehagelige temperaturer, så skaber det ugunstige forhold for socialt samvær og arbejde. Hos JK A/S løser vi dit problem. Vi sælger og installerer aircondition til både private og erhverv. Det er vigtigt, at dit aircondition får service en gang årligt, og det ordner vi også. Vi er specialister i at vedligeholde aircondition, og du kan derfor trygt overlade dit indeklima til os.

 

En simpel nedkøling der holder

Vi udbyder flere forskellige typer airconditions. Der bliver brugt helt naturlig luft som nedkøling, og luften gøres tør, så du slipper for et fugtigt og indelukket indeklima. Du regulerer selv temperaturen, så det hverken bliver for varmt eller koldt. Alt i alt får du med vores aircondition en god løsning til en fornuftig pris, og din familie eller medarbejdere vil takke dig.

 

Vi står klar med rådgivning

Det kan være svært at vide, hvilket airconditionsystem man skal have installeret. Vi er eksperter på området, og vi står altid til rådighed med god og kyndig vejledning.

 

SLAGELSE | KALUNDBORG | GØRLEV | VESTSJÆLLAND

Vi har vores base i Gørlev, og har siden 1984 installeret mange airconditionsystemer på hele Vestsjælland og især i Gørlev, Kalundborg og Slagelse. Vi fanges på telefon 58 85 61 80 eller på mail info@jk-as.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.  


Indhent tilbud