Klimaanlæg

Klimaanlæg der giver velvære

Hvis du gerne vil skabe et sundt og behageligt indeklima til din bolig eller til din arbejdsplads, så har vi hos JK A/S et godt udbud af effektive klimaanlæg til dig. Med vores klimaanlæg får du selv lov til at bestemme omgivelsernes temperatur, og luften bliver renset og ventileret.

Når du får installeret et klimaanlæg på arbejdspladsen, så er det første skridt på vejen mod en effektivisering. Et godt indeklima skaber bedre betingelser for en lang arbejdsdag, og dine medarbejdere vil sætte stor pris på investeringen.

 

Certificeret kølemontør hjælper dig med dit klimaanlæg

Vores medarbejdere er alle certificeret kølemontører, og detdanner grundlag for en god og holdbar service. Vi servicerer og vedligeholder næsten alle typer klimaanlæg. Vores vigtigste opgave er at tilfredsstille dine ønsker, og vi indretter derfor vores arbejdsopgaver efter dine behov.

 

Kig forbi os i Gørlev på Vestsjælland

Vi har arbejdet med klimaanlæg i mere end 30 år, og vores kontor er placeret i Gørlev. Her sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål. Vi har klaret mange opgaver i området omkring Kalundborg, Slagelse og på resten af Vestsjælland. Hvis du har spørgsmål til vores installationer og service, så kontakt os på telefon 58 85 61 80 eller skriv en mail til info@jk-as.dk. Vi glæder os til at snakke med dig. 


Indhent tilbud