Jordvarme

Hvis din husstand er forsynet med gas eller olie, kan du med et jordvarmeanlæg halvere dine varmeudgifter, og har du elvarme kan du spare helt op til 75%. Der er som regel penge at tjene fra første dag, selv når du modregner udgifterne til et kreditforeningslån.

Vi har i JK A/S arbejdet med jordvarmeanlæg i mere end 30 år og er certificeret forhandler af jordvarmeanlæg fra Danfoss og Vølund Varmeteknik grundet vores bestræbelser på kun at levere kvalitets jordvarmeanlæg, med garanti for en lang levetid.

Vi har gennemgået en grundig uddannelse inden for dimensionering, installation, justering, idriftsættelse, service og rådgivning.

 

Hvordan virker et jordvarmeanlæg?

Et jordvarmeanlæg består af en varmepumpe og slanger fyldt med vand frostsikret med sprit eller glykol. Slangerne nedgraves i en meters dybde med ca. en meters mellemrum. Et areal på ca.300 kvm er som regel nok til at sikre opvarmning og varmt vand til et almindeligt parcelhus. Varmepumpen cirkulerer væsken i slangerne og henter den varme, som solen har afgivet til jorden.

Pumpen placeres typisk i bryggerset og fylder mindre end en halv kvadratmeter. Den er stort set lydløst og kræver ingen vedligeholdelse udover et årligt eftersyn. Anlægget benytter de radiatorer eller gulvvarmeinstallationer, du allerede har.

Jordslangerne har en holdbarhed, der rækker ind i det næste århundrede, mens du kan forvente en levetid på 20-25 år for varmepumpen.

 

Fordele ved jordvarme

Jordvarme er miljøvenlig i forhold til oliefyr og almindelig elvarme og reducerer dit CO2 udslip med knap 75 %. Desuden kan du glæde dig over, at anlægget stort set er vedligeholdelsesfrit, ligesom du slipper for udgifter til skorstensfejer. Du skal heller ikke længere huske at få fyldt dyr olie på tanken eller bruge tid på at slæbe rundt på træpiller eller andet brændsel.

Når du engang vil sælge, er det attraktivt for køber, at huset både har et lavt energiforbrug og et vedligeholdelsesfrit anlæg.

Jordvarmeanlægget er drevet af el og man kan ved montering af et solcelleanlæg eller vindmølle blive Co2 neutral

 

Din ekspert i jordvarme på Vestsjælland

Vi har stor erfaring med installation af jordvarme. Vi har base i Gørlev, men bestræber os på at levere jordvarme til folk i hele Vestsjælland. Vi har blandt andet haft opgaver i Kalundborg og Slagelse. 

 

Hør mere om vores jordvarme

Kontakt os og få et tilbud eller få yderligere info omkring vores varmepumper og jordvarme, vi vil meget gerne være behjælpelige.

 

Det helt nye S1255 jordvarmeanlæg fra Danske Vølund Varmeteknik


Indhent tilbud