Luft - Luft Pumper

JK A/S udfører alt indenfor luft - luft varmepumper, service, reparation og montering.

Vi er autoriseret forhandler af Mitsubishi Electric, Daikin og Panasonic varmepumper, og kan derved altid garantere en høj kvalitet af den valgte varmepumpe samt installationen. Mange års erfaring med opsætning af luft-luft varmepumper, har resulterede i en stor viden indenfor de forskellige typer og muligheder.

Når man skal investere i en varmepumpe, er det vigtigt at man vælger den rigtige model i forhold til husets størrelse, varmeforbrug, indretning osv. Det er alt sammen noget vi har mere end 35 års erfaring med og derfor kan vi hjælpe dig med at finde lige netop den varmepumpe der passer til det aktuelle behov, så du får den bedste løsning.

JK A/S er ligeledes en autoriseret el-installatør virksomhed og kan derfor også etablere den nødvendige el-installation til varmepumpen, derved sikrer du dig den totale løsningsmodel.

Hvorfor investere i en luft-luft varmepumpe?

En af grundene til den stadigt stigende interesse er den store besparelse der kan opnås på varmeregningen. Ved et hus opvarmet alene på el, er der op til 70 % at spare på elregningen. Derved er tilbagebetalingstiden også minimal, grundet den relative lille investering.

Med udsigten til øget priser på el og fossile brændstoffer, som olie og gas, er der endnu større besparelser at hente i fremtiden.

Udover den økonomiske gevinst ved luft-luft pumperne, bidrager du også personligt til reduceringen af CO2 udslippet i atmosfæren, da den udelukkende får energien fra elektricitet, som i Danmark i høj grader kommer fra vindmøller og solceller samt andre vedvarende energikilder, og fra 2050 kommer 100% fra Co2 neutrale energikilder.

Indeklimaet i din bolig forbedres ligeledes væsentligt grundet de indbyggede filtre i varmepumperne, der renser luften for støvpartikler og ioner.

Vi har hjulpet mange kunder i bl.a. Slagelse, Kalundborg, Gørlev og det øvrige Vestsjælland og vi vil meget gerne hjælpe dig.

http://www.mevp.dk kan du finde mere information om varmepumperne, eller du kan kontakte os og vi vil være behjælpelige med yderligere information.

Se videoen "M Series MSZ-LN Wall Mounted System" her

Se videoen "Mitsubishi Electric’s MFZ-KJ Floor-mounted Indoor Unit" her


Indhent tilbud