Luft-vand varmepumpe fra JK El og Køl

Hvis din husstand er forsynet med gas eller olie, kan du med en luft – vand varmepumpe reducere dine varmeudgifter med op til 50 %, og har du elvarme er der endnu mere at spare. Der er som regel penge at tjene fra første dag, selv når du modregner udgifterne til et kreditforeningslån.

JK A/S har i mere end 30 år arbejdet med luft - vand varmepumper og har der igennem opnået en stor erfaring indenfor dette arbejdsområde 

JK A/S anvender luft – vand varmepumper fra flere fabrikanter, som Daikin, Vølund Varmeteknik, Panasonic og Mitsubishi for at vi altid kan tilbyde det bedste løsnings forslag til hver enkel opgave, hvad enten det drejer sig om bolig, erhvervsbygning, skole m.m.

Vølund, Daikin, Panasonic og Mitsubishi er alle pumper, specielt bygget efter det skandinaviske klima, og har derfor en høj energieffektivitet ved selv meget lave temperaturer.

JK A/S er autoriseret forhandler af alle mærkerne

 

Totalløsning for helårs-komfort

Ud over de generelle krav til komfort i forbindelse med at producere varme er flere af pumperne designet til at opfylde alle sanitære behov for varmt vand året rundt.

Flere af modeller kan også fås med kølefunktion til brug i de varme sommermåneder.

Solfanger anlæg til varmvandsproduktions kan også tilkobles anlæggene.

For yderligere information kontakt os og vi vil meget gerne være behjælpelige.

 

Se video om Ecodan Siltent her

Se video om Vølund F2120 her

Se videoen "Case: udskiftning af oliefyr til varmepumpe" her 

 

Den nye prisstærke Nibe Split varmepumpe fra danske Vølund Varmeteknik

 


Indhent tilbud