Luft til vand varmepumper fra Mitsubishi – montering på Vestsjælland

Når du vælger en luft til vand varmepumpe-løsning fra Mitsubishi, har du mulighed for at opnå mange besparelser. Det er oplagt at installere en Mitsubishi luft til vand varmepumpe, hvis du fx skal til at bygge nyt hus eller skal renovere et eksisterende.

JK A/S har mange års erfaring i at montere Mitsubishi luft til vand varmepumper i Slagelse, Kalundborg og Gørlev og på resten af Vestsjælland.

 

Kontakt os på 📞 58 85 61 80 eller på info@jk-as.dk og få et uforpligtende tilbud inkl. montering af Mitsubishi luft til vand varmepumper.

Hvis du i dag har et hjem med olie-, pille- eller gasfyr eller fjernvarme, er en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi en langtidssikret totalløsning, der tilkobles direkte til de eksisterende vandbårne radiatorer, gulvvarme og brugsvand i huset.

Med Mitsubishis luft til vand varmepumper får du samtidig en enkel og brugervenlig løsning.

Fordele ved en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi

Når du investerer i en Mitsubishi luft til vand varmepumpe får du en række fordele:

  • Driftssikkerhed
  • Trådløs styring via fjernbetjening
  • App styring af hele luft vand varmepumpen
  • Det nye R32 Kølemiddel
  • Høj SCOP

Kontakt JK A/S på 📞 58 85 61 80 eller på info@jk-as.dk og få et uforpligtende tilbud inkl. montering af Mitsubishi luft til vand varmepumper.

Få tilbud på Mitsubishi luft til vand varmepumpe


Hvad koster en Mitsubishi luft til vand varmepumpe?

 

Luft til vand varmepumper fra Mitsubishi koster fra omkring de 100.000 kr. - inklusiv levering, montering og moms.

For mange er det en stor udskrivning, men en luft til vand varmepumpe vil som regel tjene sig selv ind på mellem 5-10 år.

Se datablad for Mitsubishi LV-VP her 

 

Med Mitsubishi Ecodan Silent varmepumpe kan du spare penge

Få et bedre indendørsklima i hjemmet med Ecodan Silent fra Mitsubishi. Den unikke Ecodan teknologi giver maksimal varme med minimal energiforbrug.

Ecodan Silent er udstyret med trinløs Inverter teknologi, som betyder store energibesparelser for boligejeren, fordi Ecodan Silent kræver mindre energi end andre systemer når den opvarmer dit hus.

Ecodan Silent fås i forskellige designs og størrelser, og er ikke mere end 1,6 meter høj, men alligevel er den udstyret med en vandtank på 200 liter. Dermed er Ecodan Silent lille og kompakt og let at installere i alle typer af bygninger.

Med Ecodan Silent sparer du penge, energi og er skånsom mod miljøet.

Er du nærmere en beslutning om valg af varmepumper? Tag fat i os på 📞 58 85 61 80 eller på info@jk-as.dk og så hjælper vi dig – ganske uforpligtende.

 

Husk den lovpligtige serviceaftale

Husk i samme omgang at få en serviceaftale (link: https://www.jk-as.dk/varmepumper/luft-vand-varmepumpe) på plads med købet af en Mitsubishi luft til vand varmepumpe, da det er lovpligtigt at få tjekket varmepumpen en gang om året.

Servicetjekket sikrer at din luft til vand varmepumpe fungerer som den skal og leverer det forventede.

Vi står for årlige serviceaftaler – kontakt os på 📞 58 85 61 80 eller på info@jk-as.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud.


Indhent tilbud