Luft til vand varmepumper fra Vølund - montering på hele Vestsjælland

Skal du bygge nyt hus eller er du i gang med at renovere dit gamle hus? JK A/S kan tilbyde dig en unik luft til vand varmepumpe-løsning som endda er produceret i Sverige – designet i Danmark, til det danske kolde og ustadige vejr.

JK A/S monterer luft til vand varmepumper i Slagelse, Kalundborg og Gørlev og resten af Vestsjælland og vi har mange års erfaring i at montere luft til vand varmepumper fra Vølund

 

Kontakt os på 📞 58 85 61 80 eller på info@jk-as.dk , så giver vi dig et uforpligtende tilbud inkl. montering på en Vølund luft til vand varmepumpe.

Fordele ved en Vølund luft til vand varmepumpe

Når du investerer i en Vølund luft til vand varmepumpe får du en række fordele:

  • Fleksibel og intelligent
  • Høj SCOP-værdi
  • Ekstrem Lydsvag – selv ved fuld kraft
  • Høj temperatur varmepumpe

 

Kontakt JK A/S på 📞 58 85 61 80 eller på info@jk-as.dk og få et uforpligtende tilbud inkl. montering af Vølund luft til vand varmepumper.

 

Kontakt os om Vølund luft til vand varmepumper


Vølund varmepumpe F2120 forvandler polarkulde til varme

Den nye luft til vand-varmepumpe F2120 kan omdanne kold udeluft på helt ned til minus 20-25 grader til varmt vand med en fremløbstemperatur på 63-65 grader.

Så koldt bliver det dog sjældent i Danmark, men teknikken taler for sig selv og Vølund F2120 har en ekstremt høj effektivitet.

Vølund F2120 luft til vand varmepumpe har en energieffektivitet (SCOP) på over 5, hvilket er virkeligt højt. Jo højere energieffektivitet, jo mere effektiv er varmepumpen. En SCOP på 5 betyder kort sagt, at varmepumpen giver fem gange mere energi tilbage, end det der tilføres.

De tekniske egenskaber i F2120 gør den velegnet til både nybyggeri og til integrering i eksisterende byggeri. F2120 fås med ydelser på 8, 12, 16 eller 20 kW, så det er en model, der tilpasser sig enhver boligstørrelse – i nye som gamle huse.

F2120 har et meget lavt lydniveau i forhold til traditionelle varmepumper - selv ved fuld kraft.

 

Se brochure på Vølund F2120 varmepumpen

 

 

Få tilbud på Vølund F2120 luft til vand varmepumpe

 

Kontakt JK El A/S på 📞 58 85 61 80 eller på info@jk-as.dk og få et uforpligtende tilbud inkl. montering af Vølund F2120 varmepumpe.

Den nye prisstærke Nibe Split varmepumpe fra danske Vølund Varmeteknik

Vølund har udviklet en varmepumpe serie med forskellige Split-kombinationer, der er egnet til både nybyggeri og renovationsinstallationer.

  • NIBE SPLIT er et produkt til opvarmning, køling og varmtvandsproduktion til mange forskellige husstørrelser.
  • Vælg blandt to pakker for at opfylde dine individuelle behov.
  • Let installation, især for alt-i-et-indedelen.
  • Energibesparelser
  • Komplet tilbehørssortiment, fx solvarmepakker.

Få tilbud på Vølund Split luft til vand varmepumpe

Kontakt JK El A/S på 📞 58 85 61 80 eller på info@jk-as.dk og få et uforpligtende tilbud inkl. montering af Vølund Split varmepumpe.

Se brochure på Vølund Nibe Split varmepumpe


Indhent tilbud